Cum se prepara bezelele. Toata lumea adora bezelele si daca v-au ramas cateva albusuri de la maioneza, nu trebuie sa le aruncati.
Ar fi bine sa incercati aceasta reteta de bezele si veti descoperi ca-s foarte simplu de preparat si in acelasi timp veti scapa si de grija desertului.
Puneti albusurile intr-un castron impreuna cu un varf de cutit de sare.
Se mixeaza albusurile pana se intaresc, dupa care se adauga treptat zaharul in ploaie pana se incorporeaza toata cantitatea si zaharul se topeste, iar apoi se adaga putina zeama de lamaie.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune compozitia de bezele in pos si se formeaza bezelele.
Se coc bezelele timp de 50 minute cu usa cuptorului usor deschisa.
Dupa ce s-a copt bezelele se lasa sa se raceasca si pot fi servite.
Bezelele, puteti sa le faceti simple sau sa le lipiti doua cate doua cu ciocolata topita.
Tort cu bezele si caramel din: frisca, cafea, oua, nuci, faina, zahar, unt, vanilie. Ingrediente: 500 g frişcă 100 ml cafea Pentru blat: 6 albuşuri 150 g zahăr tos 250 g nuci măcinate fin 4 linguri cu făină sare Pentru crema caramel: 2 ouă + 6 gălbenuşuri 200 g zahăr 200 g unt 100 g […]
Bezele umplute din: bezele, sos de ciocolata, alune. Ingrediente: sos de ciocolată – circa 250 g 40 bezele simple – de cumpărat 100 g alune de pădure rumenite şi tocate Mod de preparare: Unge o minibezea cu o lingură de sos, înmoaie In alune şi lipeşte deasupra altâ bezea. Repetă procedeul cu toată […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Notat