Chifle umplute cu bacon din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină mozzarella rasă, […]
Cum se prepara Chifle umplute cu carnati si cascaval (VIDEO)
PrinteazaChifle umplute cu carnati si cascaval:
Ingrediente:
- 4 chifle
- 4 ouă
- 3 ciuperci champignon
- 100 g caşcaval
- 1 legătură pătrunjel
- 2-3 roşii cherry
- 1 lingură ulei
- 150 g cârnaţi
Cum se prepara Chifle umplute cu carnati si cascaval:
Pofta buna!
Chifle umplute cu oua si ciuperci
Chifle umplute cu oua si ciuperci din: oua, spanac, ciuperci, unt, sare, chifle. Ingrediente: 4 chifle 4 ouă 4 ciuperci 200 g spanac 100 g unt sare Mod de preparare: Ciupercile feliate se pun într-o tigaie şi se lasă sa se evapore apa. Se topeşte untul, se scobesc chiflele şi se repartizează spanacul crud. […]
Chifle umplute cu telemea
Chifle umplute cu telemea din: chifle, telemea de vaca, oua, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se amestecă brânza […]
Chifle umplute
Chifle umplute din: chifle, sunca, oua, rosie, branza topita, unt, masline, verdeturi. Ingrediente: 2 chifle potrivite ca mărime 100 g de şuncă 2 ouă 1 roşie mare (sau un ardei) 2 felii de brânză topită puţin unt măsline şi verdeţuri pentru decor (opţional) Mod de preparare: Tai căpăcelul chiflelor, le scoţi miezul, ungi […]
Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere
Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere din: faina, drojdie, zahar, ulei, unt, ceapa, branza Gruyere, cimbru. Ingrediente: 500g de făină, plus extra pentru presărat 1 plic de 7g de drojdie uscată un praf de zahăr 2 linguri ulei de măsline 2 linguriţe un cub de unt 2 cepe, feliate subţire 140g de brânză Gruyere, […]
Chifle umplute cu cascaval
Chifle umplute cu cascaval din: chifle, oua, cascaval, rosie, usturoi, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 chifle 2 ouă 100 g caşcaval ras 1 roşie tăiată cubuleţe 2 căţei usturoi sare piper busuioc Mod de preparare: Tai căpăcele la chifle, apoi le scoţi miezul şi le presari în interior cu puţin caşcaval. Amesteci cubuleţele de […]