Cum se prepara Crepes cu Ricotta si Sos de Portocale

Printeaza

Cum se prepara Crepes cu Ricotta si Sos de Portocale

Ingrediente:Cum se prepara Crepes cu Ricotta si Sos de Portocale

  • 90 g plain flour
  • 1 egg , lightly beaten
  • 250 ml milk
  • 20 g melted butter
  • 1 pinch of salt
  • Some butter , for greasing the pan
  • 2 tbsp milk
  • 2 tbsp sultanas
  • 250 g ricotta cheese
  • 1 tsp lemon zest
  • 2 tsp icing sugar
  • ½ tsp vanilla extract
  • 80 g orange marmalade
  • 60 ml orange juice
  • 1 food processor
  • 2 bowls
  • 1 small pan
  • 1 non-stick frying pan
  • 1 spatula
  • 1 ladle
  • 1 small sieve
  • 1 spoon

 

Un preparat delicios pentru micul dejun

Cum se prepara Crepes cu Ricotta si Sos de Portocale

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.