Pateu de ficat in aspic din: ficat de vitel, slanina, unt, sare, piper si aspic. Ingredinte: 1 kg ficat de vitel 250g slanina 100g unt sare piper aspic (zeama de piftie) Mod de preparare Ficatul se tine in lapte rece cam 10-12 ore. Se acopera cu felii de slanina si se pune […]
Cum se prepara Eggy Bubble si Squeak
PrinteazaCum se prepara Eggy Bubble si Squeak
Classic British Food
Cum se prepara Eggy Bubble si Squeak
Orez brun cu scorţisoară
Orez brun cu scorţisoară din: orez brun, apa, scortisoara si zeama de lamaie. Orez cu scortisoara Orez cu scortisoara, cardamom si ghimbir Orez cu mere si scortisoara Ingrediente: 2 căni de orez brun crud 6 căni de apă 1 lingură de zeamă de lămâie 2 beţigaşe de scorţisoară Mod de preparare: […]
Pofta buna!