Cum se prepara sos Puttanesca

Printeaza

Cum se prepara sos Puttanesca

Ingrediente:Cum se prepara sos Puttanesca

  • 4 tbsp olive oil
  • 6 garlic cloves, minced
  • quarter tsp chilli flakes
  • 1 tin of chopped tomatoes
  • 1 ½ tbsp black olives, chopped
  • 1 tbsp small capers
  • 2 tbsp basil, chopped
  • 250 g fresh pasta , for example Pappardelle
  • 30 g parmesan, grated
  • salt and pepper
  • 2 saucepans
  • 1 wooden spoon
  • 1 colander

Sos Puttanesca-un sos italian de rosii si masline care poate fi servit cu orice fel de paste

Cum se prepara sos Puttanesca

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte ajutator articolul. Sa fac si eu sos puttanesca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.