Cum se prepara sosul de ciocolata

Printeaza

Cum se prepara sosul de ciocolata din: cacao, zahar, apa, ciocolata.

 

Ingrediente:

  • 70 g cacao
  • 200 g zahăr
  • 300 ml apă
  • 50 g ciocolată amăruie

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele, mai puţin ciocolata, se pun să fiarbă la bain-marie, amestecând continuu, iar când începe să dea în clocot, se adaugă ciocolata ruptă bucăţele.

Se ia de pe foc, se amestecă să se topească şi ciocolata şi gata sosul. Va fi dens şi va avea o culoare plăcută, lucioasă.

După ce se răceşte, se poate păstra într-un recipient închis ermetic, la frigider.

 

Cum se prepara sosul de ciocolata

Cum_se_prepara_sosul_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.