Cum se pastreaza pestele

Printeaza

Cum se pastreaza pesteleIn timp ce carnea peştelui poate fi sterilă sau puţin poluată, pielea şi branhiile conţin o canti­tate crescută de germeni, direct proporţională cu poluarea apelor, iată de ce peştele este un produs care trebuie conservat şi folosit cu grija cuvenită.

Curăţaţi peştele imediat ce l-aţi cum­părat, înainte de a-l pune din nou în frigider.

Ţineţi-l cel mult 3-4 zile la temperaturi între -1°C şi 0°C, însă, dacă sunt peşti mari, este de prefe­rat să stea în apă curentă rece.

Produsele precongelate se pot pregăti imediat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.