Cum se prepara siropul de rodie
PrinteazaRodiile au conţinut scăzut de grăsimi şi sunt foarte bogate în fibre şi potasiu. Conţin, de asemenea, fitonutrienţi care ajută la reducerea riscurilor de boli cardiace. Sucul de rodie este bogat în antioxidanţi.
Consumul unui pahar de suc zilnic poate îmbunătăţi nivelul colesterolului şi tensiunea arterială.
Siropul de rodie se obţine fierbând sucul rodiei cu zahăr până ce devine un sirop dulce-acrişor, închis la culoare. Siropul de rodie se foloseşte în nulte mâncăruri arabe, turceşti sau iraniene.
Se găseşte şi îmbuteliat în magazinele orientale sau în supermarketurile selecte. Dacă nu-l găsiţi, înlocuiţi-l fără grijă cu oţet balsamic de cea mai bună calitate.
Incoming search terms:
- sirop de rodii
- dulceata de rodii
str cicero nr.109b
Sa-mi dai si mie din siropul de rodie