Cupă-desert cu fructe

Printeaza

O reteta delicioasa de cupa desert cu fructe din: biscuiti, capsuni, zmeura, struguri, zmeura, zahar, crema mascarpone, iaurt natur, lapte batut, zahar vanilat si suc de lamaie.

Ingrediente:Cupă-desert cu fructe

  • 150 g biscuiti sau cuburi de napolitane
  • 200 g capsuni
  • 100 g zmeura
  • 100 g struguri fara samburi
  • 55 g zahar
  • 100 g zmeura
  • 100 g struguri fara samburi
  • 55 g zahar
  • 250 g crema mascarpone
  • 200 g iaurt natur
  • 125 ml lapte batut
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Se taie biscuitii/napolitane in cuburi de 1 cm. Se pregatesc fructele si se taie jumatati capsunile si strugurii. Se amesteca toate fructele cu 25 g zahar. Se lasă să se pă­trundă 10 minute şi apoi se aşază în pahare înalte de de­sert.

Intr-un castron se amestecă mascarpone, iaurt, lapte bătut, restul de 30 g zahăr, zahăr vanilat şi suc de lămâie, obţinând o consistenţă cremoasă. Jumătate din cantitate se aşază peste fructe şi se presară cuburile de biscuiţi, în afară de 2 linguri, care se pun deoparte. Se re­partizează apoi în cupe şi restul de cremă de mascarpo­ne, peste care se presară restul de cuburi de biscuiţi; se serveşte imediat.

Cupă-desert cu fructe

Cupă-desert cu fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.