O reteta de cupa de pui cu gulie si tarhon din: piept de pui, salata verde, gulie, ardei gras, ardei iute, lamaie, unt si tarhon.
Ingrediente:
piept de pui dezosat
o salată verde
o gulie
un ardei gras verde
un ardei iute şi verde
o lămâie
unt
tarhon uscat
Mod de preparare:
Tai puiul cubuleţe şi-l căleşti în două linguri de unt, cu sare, la foc mediu.
După ce se albeşte îl dai deoparte şi îl amesteci cu două linguri de maioneză şi tarhon.
Faci salata franjuri, o amesteci cu gulia dată pe râzătoare, cu ardeii tăiaţi pătrăţele şi cu sucul stors de la lămâie.
Le aşezi înt-o cupă, câte două linguri, iar deasupra vii cu puiul.
Crutoanele, ca şi „umplutură” sau liant, ajung să fie nu doar prezente lângă creme sau în salate, ci şi consumate ca atare, aromatizate în fel şi chip.
Nimic mai simplu. Căleşti unt în tigaie şi verşi înăuntru pâine tăiată cubuleţe.
Adaugi sare şi orice mirodenii îţi trec prin cap. Sau doar parmezan.
Salata cu pui, mar si telina din: piept de pui, telina, mar, oua, maioneza, lamaie, sare, patrunjel. Ingrediente: 1/2 piept de pui o rădăcină telînâ un mar 3 oua maioneza de casă sucul unei lămâi sare 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Se pune carnea la fiert în apa cu putina sare. Se ia […]
Frigarui de ananas cu pui din: piept de pui, ananas, zahar, coniac, ardei iute, sos de soia, miere, ulei, ceapa verde. Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui file 1 ananas mic 2 linguri zahăr brun 1 pahar coniac pentru sos Pentru marinadă: 1 ardei iute roşu 2 linguri sos de soia 1 lingură miere 2 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.