Cupe de ciocolata cu spuma de zmeura

Printeaza

Cupe de ciocolata cu spuma de zmeura din: ciocolata, zmeura congelata si frisca lichida.

 

 

Ingrediente:Cupe_de_ciocolata_cu_spuma_de_zmeura

  • 300 g ciocolată de bună calitate
  • 1 cană cu zmeură congelată
  • 100 ml frişcă lichidă
  • baloane mici

 

 

Mod de preparare:

Topeşti ciocolată ruptă, într-un vas la bain-marie, amestecând, pentru a căpăta consistenţă lichidă şi apoi o laşi la rece.

In acest timp, umfli baloanele, dar nu tare şi le legi. După ce este bine răcită ciocolata, înmoi câte un balon până la mijloc, prin rotaţie, apoi le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt şi le laşi la frigider.

In acest timp baţi frişca tare, o amesteci cu zmeura pasată cu furculiţa (oprind câteva pentru decor), apoi o laşi la frigider.

Dacă s-a întărit ciocolata pe baloane, le desfaci uşor şi dai drumul la aer câte puţin, până se desprinde complet.

Pui cupele pe un platou, le umpli cu spumă, le decorezi cu zmeură şi le poţi servi.

Cupe de ciocolata cu spuma de zmeura

Cupe_de_ciocolata_cu_spuma_de_zmeura

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cupe de ciocolată cu magiun

Cupe de ciocolată cu magiun din: ciocolata neagra, frisca, esenta de rom, portocale, pepene rosu, magiun de prune, migdale, scortisoara, boia iute, ulei. Ingrediente: 500 g ciocolata neagra 300 g frisca o lingura cu esenta de rom 50 g portocale confiate 50 g pepene rosu confiat 150 g magiun de prune 100 g migdale un […]

 

Reteta zilei: Crema de ciocolata cu avocado

Crema de ciocolata cu avocado din: avocado, pudra de cacao, vanilie, miere. Ingrediente: 3 avocado 9 linguri pudră de cacao 1 lingurita esenta de vanilie ⅓ ceasca miere       Mod de preparare: Adăugați avocado și restul ingredientelor in blender. Procesati pana se omogenizeaza. Se da la rece 2 ore inainte de servire. Crema […]

 

Gogosi glazurate cu ciocolata

Gogosi glazurate cu ciocolata din: faina, zahar, oua, unt, lapte, drojdie, sare, ulei. Ingrediente: 550 g făină 100 g zahăr 3 ouă 50 g unt 200 ml lapte 10 g drojdie uscată un plic zahăr vanilat un praf sare ulei, pentru prăjit 150 g ciocolată neagră 50 g ciocolată albă bombonele   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.