Cupe de parizer umplute cu legume

Printeaza

Cupe de parizer umplute cu legume

Ingrediente:Cupe de parizer umplute cu legume

  • 200 g parizer tăiat în 6 felii
  • 1/2 lingură untură
  • 1 lingură unt
  • 250 g mazăre
  • 1 ou răscopt
  • sare

 

Mod de preparare:

Feliile de parizer cu coajă se prăjesc uşor în untură numai pe o parte; marginile feliei se strîng şi formează o cupă.

Cupele obţinute se aşază pe farfuria de servit şi fiecare se umple cu o lingură de mazăre fiartă în apă săratăşi opărită cu unt.

Peste mazăre se pune un rotogol de ou răscopt. Cupele se pot umple şi cu morcovi fierţi sau cu felioare foarte subţiri de cartofi fierţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.