O reteta de cupe cu fructe de padure din: fructe de padure, capsuni, esenta de vanilie, amaretto, zahar tos, branza de vaci, smantana, zahar pudra si biscuiti amaretto.
Ingrediente:
300 g amestec de fructe de padure
100 g capsuni
½ lingurita esenta de vanilie
½ lingurita lichior Amaretto
1 lingura zahar tos
200 g branza de vaci slaba
150 ml smantana
2 linguri zahar pudra
8-10 biscuiti amaretto
Mod de preparare:
Amesteca 300 g fructe de padure cu lichior si esenta de vanilie.
Intr-un blender, amesteca 100 g capsuni cu o lingura de zahar tos, pana devine spuma.
Bate cu un tel electric branza de vaci cu smantana si zaharul tos, pana obtii un amestec cremos.
In patru cupe de desert, asaza cate un strat de crema de branza, piure de capsuni si fructe vanilate.
Cupe cu fructe si mascarpone din: paine, kiwi, pere, portocale, suc de lamaie, mascarpone, lichior de fructe, zahar brun. Ingrediente: 4 felii paine neagra de 2-3 zile 2 kiwi 2 pere 2 portocale sucul de la 1/2 lamaie pentru crema: 250 g mascarpone 2 linguri lichior de fructe 100 g zahar brun Mod de […]
Cupe cu fructe si frisca din: lichior de fructe, zeama de portocale, zahar pudra, zeama de lamaie, menta, castravete, chec, frisca, zahar pudra, capsune, gem de capsune, zmeura. Ingrediente: 6 linguri lichior de fructe, dupa gust zeama de la 2 ortocale zeama de la 1/2 lamaie 3 linguri zahar pudra 2 crengute de menta, plus […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.