Cupe cu portocale, zmeura si rom

Printeaza

Cupe cu portocale, zmeura si rom din: portocale, zmeură, zahăr pudră, rom, vin demisec.

Ingrediente:Cupe cu portocale, zmeura si rom

  • 3 portocale mici
  • 250 g zmeură
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 1 lingură de rom
  • 1 pahar de vin demisec

 

 

 

Mod de preparare:

Speli zmeura şi o pui într-o sită de plastic. Storci o portocală, iar pe celelalte 2 le tai în felii rotunde în 3 cupe, pui în mod egal sucul de portocală, zahărul, romul şi vinul.

Omogenizezi bine până se topeşte zahărul. Garniseşti mar­ginile cupelor cu felii de portocală, apoi umpli fructele spălate şi le dai la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.