Curcan crocant cu avocado
PrinteazaCurcan crocant cu avocado din: baton de cereale, parmezan, cimbru, oregano, paprika, piept de curcan, ou, fasole, avocado, ceapa verde, lime, rosii cherry, rodie, salata.
- 1 baton de cereale
- 15g de parmezan, ras
- cate 1/2 lingurita de cimbru si oregano uscate
- cate 1 lingurita de paprika afumata si coriandru macinat
- 350g piept de curcan, taiat fasii groase
- 1 ou, batut
Ingrediente pentru pasta:
- 200g de fasole alba, din conserva, scursa
- 1 avocado, curatat de coaja si de sambure
- 4 cepe verzi, tocate
- coaja rasa si zeama de la 1 lime
- rosii cherry, seminte de rodie si frunze de salata, pentru servire
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 220°C. Faramiteaza batonul de cereale intr-un bol, adauga parmezanul ras, ierburile, condimentele, putina sare si piper si amesteca.
Tavaleste bucatile de carne prin oul batut, apoi prin pesmet si asaza-le intr-o tava de copt, la distanta unele de celelalte.
Coace-le 12 minute.
Intre timp, pune fasolea, avocadoul, ceapa, coaja rasa si zeama de lime intr-un bol, impreuna cu sare si piper si paseaza-le cu un blender vertical.
Serveste pasta cu curcanul fierbinte sau rece, rosii cherry, seminte de rodie si frunze de salata, toate separate unele de celelalte.
Curcan crocant cu avocado
Pofta buna!