Curcan crocant cu avocado

Printeaza

Curcan crocant cu avocado din: baton de cereale, parmezan, cimbru, oregano, paprika, piept de curcan, ou, fasole, avocado, ceapa verde, lime, rosii cherry, rodie, salata.

 

Ingrediente pentru curcan: Curcan_crocant_cu_avocado

  • 1 baton de cereale
  • 15g de parmezan, ras
  • cate 1/2 lingurita de cimbru si oregano uscate
  • cate 1 lingurita de paprika afumata si coriandru macinat
  • 350g piept de curcan, taiat fasii groase
  • 1 ou, batut

Ingrediente pentru pasta:

  • 200g de fasole alba, din conserva, scursa
  • 1 avocado, curatat de coaja si de sambure
  • 4 cepe verzi, tocate
  • coaja rasa si zeama de la 1 lime
  • rosii cherry, seminte de rodie si frunze de salata, pentru servire

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220°C. Faramiteaza batonul de cereale intr-un bol, adauga parmezanul ras, ierburile, condimentele, putina sare si piper si amesteca.

Tavaleste bucatile de carne prin oul batut, apoi prin pesmet si asaza-le intr-o tava de copt, la distanta unele de celelalte.

Coace-le 12 minute.

Intre timp, pune fasolea, avocadoul, ceapa, coaja rasa si zeama de lime intr-un bol, impreuna cu sare si piper si paseaza-le cu un blender vertical.

Serveste pasta cu curcanul fierbinte sau rece, rosii cherry, seminte de rodie si frunze de salata, toate separate unele de celelalte.

Curcan crocant cu avocado

Curcan_crocant_cu_avocado

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.