Lebăr de Casă – Savoare și Tradiție Românească din: ficat de porc, carne de porc, slanina, ceapa, usturoi, sare, piper negru, boia de ardei, maghiran, mate de porc. Această rețetă de lebăr de casă vă va transporta în inima tradițiilor culinare românești. Preparat cu ingrediente proaspete și multă pasiune, fiecare porție de lebăr este o […]
Curcan cu fructe
PrinteazaCurcan cu fructe din: curcan, unt, vin alb, condimente, rozmarin, patrunjel, mere, gutui, dovleac, coarne, nectarine, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 curcan
- unt
- vin alb
- condimente pentru friptură
- rozmarin
- pătrunjel
- mere
- gutui
- dovleac
- coarne
- nectarine
- usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curcan cu fructe: Unge curcanul cu unt (şi pe interior) şi umple-l cu bucăţi de fructe. Condimentează-l şi apoi aşază-l în tavă împreună cu fructele.
Toarnă şi un pahar de vin alb, apoi acoperă tava cu folie de aluminiu şi pune totul la cuptor pentru o oră.
Scoate tava din cuptor, îndepărtează folia şi mai lasă-l cîteva minute pentru a se rumeni.
Pofta buna!
Lebăr de Casă – Savoare și Tradiție Românească
Cireșe: Beneficii, Contraindicatii, Nutriție, Soiuri și Rețete Delicioase
Cireșe: Beneficii, Contraindicatii, Nutriție, Soiuri și Rețete Delicioase. Cireșele sunt fructe delicioase și populare, cunoscute pentru aroma și dulceața lor distinctivă. Ele au și o istorie interesantă și sunt influențate semnificativ de solul în care cresc. În ceea ce privește istoria lor, cireșele au fost cultivate pentru prima dată în Asia Mică, în jurul anului […]