Curcan in aspic

Printeaza

Curcan in aspic

Ingrediente:Curcan in aspic

  • curcan
  • sare
  • aspic
  • pîine
  • legume

 

Mod de preparare:

Se frige curcanul la cuptor pană se rumeneşte, se lasă să se răcească şi se taie pieptul şi pulpele în aşa fel ca să se poată monta la loc. Se taie pieptul şi pulpele în felii, care sc ung cu aspic foarte subţire şi se lipesc la loc, redînd forma iniţială.

Se ornează, se glasează cu aspic şi se aşază pe un posta­ment de paine prăjită, îmbrăcată cu staniol.

Picioarele curcanului se îmbracă cu staniol, iar la vîrfuri se pun papiote de hîrtie albă. Pe platou, în jurul curca­nului, se decorează cu mule de aspic sau cu diferite legume.

Curcanul poate fi lăsat şi întreg, fără a i se tăia pieptul în felii, care să fie apoi lipite la loc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.