Curcan la frigare

Printeaza

Curcan la frigare din: curcan, ulei, cartofi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Curcan la frigare

  • un curcan de 3,5 kg
  • sare
  • piper alb
  • 100 ml ulei sau 80 g unt
  • 400 g cartofi
  • ulei pentru prăjit
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Spălaţi foarte bine curcanul, tamponaţi-l cu un şervet purat, daţi-i cu sare şi piper alb, apoi înfigeţi-l într-o frigare. Invârtiţi-l încet, vreme de două ore, ca friptura să devină crocantă şi arămie.

Pe parcursul frigerii ungeţi curcanul cu unt sau ulei.

Când preparatul este gata, tăiaţi-l în felii subţiri, aşezaţi-le pe platou şi aduceţi-le la masă cu garnitură de cartofi noi şi salată verde.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.