Curcan cu lămâie si broccoli

Printeaza

Curcan cu lamaie si broccoli din: orez, sare, ceapa, broccoli, supa, snitele de curcan, ulei, piper, suc de lamaie si amidon.

Ingrediente:

  • 125 g orez
  • sare
  • 1 ceapa medie
  • 750 g broccoli
  • 250 ml supa
  • 4 snitele de curcan (a 150 g)
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingura amidon

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul cca. 20 de minute.Tăiaţi ceapa.

Fierbeti broccoli în supă cca. 6 minute.

Tăiaţi fiecare şniţel în 3 bucăţi, prăjiţi-le pe fiecare parte câte 2-3 minute.

Căliţi şi ceapa.

Colectaţi supa. Stingeţi grăsimea cu suc de lămâie şi 150 ml supă.

Fierbeţi sosul 2-3 minute. Ingroşaţi-l cu amidon şi adăugaţi carnea.

Curcan cu lămâie si broccoli

Pofta buna!

 

 

 

Curcan cu lamaie si usturoi

Curcan cu lamaie si usturoi din: curcan, lamai, usturoi, unt, cimbru, pesmet, patrunjel, sare, piper, oua, supa de pui, muselina. Ingrediente: Pentru curcan: 1 curcan de 3,5-4,5 kg 2 lămâi feliate (foloseşte coaja pentru umplutură) 1 căpăţână de usturoi, tăiată în jumătate 150 g unt topit câteva crenguţe de cimbru Pentru garnitura din tava: 2 […]

Curcan la cuptor cu lamaie si ierburi aromatice

Curcan la cuptor cu lamaie si ierburi aromatice din: curcan, unt, lamaie, cimbru, patrunjel, usturoi, alune de padure, portocale. Ingrediente: 1 curcan de 4,5kg, pregătit pentru gătit (preferabil organic) 100g de unt, moale coaja de la 1 lămâie, rasă 1 lingură de cimbru, tocat 2 linguri de pătrunjel, tocat 1 căţel de usturoi, tocat fin […]

 

Piept de curcan pe pat de orez cu lamaie si marar

Piept de curcan pe pat de orez cu lamaie si marar din: piept de curcan, sare, cimbru, rozmarin, lamaie, piper, boia dulce, ulei de masline, orez, marar. Ingrediente: 1 kg piept de curcan sare cimbru rozmarin 1 lămâie piper praf şi boabe 1 praf boia dulce 2-3 linguri ulei de măsline 250 g orez 1-2 fire mărar pentru decor Mod de […]

Curcan la cuptor cu cimbru si lamaie

Curcan la cuptor cu cimbru si lamaie din: curcan, unt, cimbru, vin alb, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 curcan de 4,5-5 kg 50 g unt cateva crengute de cimbru 150 ml vin alb zeama de la 1/2 lamaie   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge curcanul cu unt, presară sare, piper si […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.