Curcan cu mandarine si sos

Printeaza

O reteta delicioasa de curcan cu mandarine si sos din: piept de curcan, mandarine, lamai, ulei de masline, sare, piper si nucsoara.

Ingrediente:Curcan cu mandarine si sos

  • 800 g piept de curcan
  • 2 mandarine
  • 2 lamai
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în fâşii cu grosimea de 1cm. Curăţaţi mandarinele şi desfaceţi-le în segmente. Puneţi într-o tavă 2 linguri ulei, 100ml apă şi carnea, mandarinele şi condimentele, după plac. Puneţi tava la cuptor şi stropiţi din când în când ingredientele cu sosul din tavă.

Este mai simplu dacă puneţi deasupra tăvii o folie aluminată. După 30 – 40 de minute, scoateţi folia şi mai lăsaţi tava la cuptor la foc mic. Stoarceţi lămâile şi amestecaţi zeama lor cu 2 linguri ulei de măsline.

Omogenizaţi amestecul cu o furculiţă sau cu mixerul şi turnaţi-l peste carne, câmd este gata şi aţi scos tava din cuptor.

Curcan cu mandarine si sos

Curcan cu mandarine si sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.