Curcan rumenit cu garnitura de mere

Printeaza

Curcan rumenit cu garnitura de mere din: curcan, ulei de palmier, cimbru, usturoi, sare marina, piper, mere si ceapa rosie.

Ingrediente:Curcan_rumenit_cu_garnitura_de_mere

  • 1 curcan de dimensiuni mici
  • 2 linguriţe de ulei de palmier nehidrogenat
  • o linguriţă de cimbru uscat
  • 2 căţei de usturoi mari
  • o linguriţă de sare marină grunjoasă
  • o linguriţă de piper
  • 5 mere după gust
  • 5 cepe roşii

 

Mod de preparare:

Daţi drumul la cuptor, imediat de cum începeţi pregătirea curcanului. Carnea trebuie uscată cu şervetele de hârtie, apoi se unge cu uleiul de palmier nehidrogenat, rezistent la prăjire. într-un bol mic, combinaţi sare, piper şi cimbru şi apoi ungeţi curcanul cu acest amestec.

Ceea ce vă rămâne introduceţi în carcasă. Tot în interiorul carcasei puneţi usturoiul tăiat mic. Adăugaţi apă în tavă şi lăsaţi curcanul circa o oră la rumenit. Apoi scoateţi tava, aranjaţi bucăţile de mere şi de ceapă pe lângă curcan şi lăsaţi din nou carnea la cuptor, la foc mic. După aproximativ 2 ore, curcanul va fi gata.

Curcan rumenit cu garnitura de mere

Curcan_rumenit_cu_garnitura_de_mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.