Ulei de măsline cu usturoi pentru infecții ale urechii: Remediu natural eficient. Infecțiile urechii pot fi extrem de dureroase și incomode, iar uneori soluțiile naturale pot oferi o alinare rapidă. Uleiul de măsline combinat cu usturoiul este un remediu tradițional cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și antiinflamatoare, fiind eficient în calmarea durerii și combaterea infecțiilor […]
Curcan cu sos alb (varianta)
PrinteazaCurcan cu sos alb (varianta) din: aripa de curcan, vin, zeama de curcan, unt, ulei, faina, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 aripă de curcan fiartă
- 1 pahar cu vin alb
- 1 cană cu zeamă de curcan
- 1 lingură cu unt
- 3 linguri cu ulei
- 2 linguri cu făină
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Curcan cu sos alb (varianta): Scurge carnea de curcan de zeama în care a fiert. Aşaz-o într-o tavă cu ulei şi pune-o să se rumenească puţin în cuptorul încins.
Intr-o cratiţă, topeşte untul, adaugă făina şi amestecă (să nu se prindă şi să nu se adune cocoloaşe).
Adaugă zeama de curcan şi amestecă până se dizolvă uniform.
Lasă să fiarbă şi amestecă din când în când, ca să nu se prindă. Când sosul s-a îngroşat, adaugă vinul, amestecă, asezonează cu sare şi piper şi ia-l de pe foc.
Toarnă sosul fierbinte peste carnea de curcan rumenită şi serveşte preparatul cald, cu salată verde.
Pofta buna!
Friptură de Pui în Sos de Roșii și Ardei
Friptură de Pui în Sos de Roșii și Ardei. Dacă sunteți în căutarea unei rețete care să vă încânte papilele gustative și să aducă un strop de culoare la masa de prânz sau cină, friptura de pui cu sos de roșii și ardei este alegerea perfectă. Această rețetă combină suculența pieptului de pui cu bogăția […]