Curcan cu spaghete, legume şi ciuperci

Printeaza

Curcan cu spaghete, legume şi ciuperci din: spaghete, sare, curcan, ardei gras, praz, ciuperci, usturoi, ulei de masline, piper, marar.

Ingrediente:

  • 400 g spaghete
  • sare
  • 400 g piept de curcan
  • 1 ar­dei gras galben
  • 1 praz
  • 80 g ciu­perci din conservă
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • piper
  • mărar proaspăt pentru decor

 

Poftă bună!

Curcan cu spaghete, legume şi ciuperci: Se fierb spaghetele „al dente” în apă sărată fiartă. Se scurg de apă şi se lasă să se usuce. Se spală pieptul de curcan şi se taie cubuleţe.

Se curăţă ardeii şi prazul. Se taie ardeii felii, iar prazul inele. Ciuper­cile se taie jumătăţi, iar usturoiul în feliuţe subţiri.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc cubuleţele de piept de curcan până când capătă o culoare aurie.

Se adaugă ardeii şi usturoiul, se amestecă bine şi se mai lasă pe foc circa 6 minute.

Se adaugă ciupercile, prazul şi piperul. Se încălzeşte uşor. Se serveşte cu spaghete şi se decorează cu mărar proaspăt tocat.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.