O reteta de curcan cu sparanghel din: sparanghel verde, piept de pui, ulei, unt, sare, piper, supa, smantana, hasmatuchi, coaja rasa de lamaie, suc de lamaie si amidon.
Ingrediente:
500 g sparanghel verde
750 g piept de pui/piept de curcan
1 lingura ulei
1 lingurita unt
sare
piper
400 ml supa
100 g smantana
1 legatura hasmatuchi
2 lingurite coaja rasa de lamaie
1 lingura suc de lamaie
3 linguri amidon
Mod de preparare:
Spălaţi sparanghelul şi tăiaţi-l bucăţi potrivite.
Tăiaţi carnea fâşii. încingeţi uleiul şi untul într-o tigaie şi prăjiţi fâşiile de carne.
Săraţi-le, piperaţi-le şi scoateţi-le pe o farfurie, apoi acoperiţi-le. Turnaţi supa în tigaie şi fierbeţi sparanghelul cca. 10 min. la foc mic, acoperit cu un capac. Tocaţi hasmaţuchi.
Adăugaţi-l în tigaie împreună cu smântână, fâşiile de carne, coaja şi sucul de lămâie, fierbeţi totul puţin şi legaţi cu amidon.
Ornaţi mâncarea cu fâşii de coajă de lămâie. Pentru garnitură puteţi prepara paste late.
Rulourile de curcan cu garnitură de sparanghel din: piept de curcan, bacon, fasole verde, sparanghel, mozzarella, patrunjel verde, vin alb, zeama de lamaie, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de curcan 200 g bacon 300 g fasole verde fideluta 10-12 fire sparanghel 8 felii de mozzarella patrunjel verde 50 ml vin alb zeama […]
Carnaciori de curcan cu sparanghel in jambon din: carnaciori de curcan, sparanghel, jambon, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 500 g carnaciori de curcan 500 g sparanghel proaspat 200 g jambon (felii subtiri) 50 ml ulei de masline 2-3 linguri zeama de lamaie 1 catel de usturoi sare piper proaspat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.