Curcan la tava cu mirodenii din: piept de curcan, cimbru, rozmarin, mustar, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept mare de curcan cimbru rozmarin 4-5 linguri muştar ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: În câteva linguri de ulei se rumeneste carnea pe toate părţile. Se scoate, se unge cu mustar si se presară […]
Curcan la tava cu mere si coniac din: curcan, unt, mere, coniac, sare, piper. Ingrediente: 1 curcan de 3-4 kg 100 g unt 4-5 mere 2 linguri cu coniac sare piper boabe Mod de preparare: Curăţaţi pasărea de resturi de fulgi şi tuleie, frecaţi-o cu mălai, goliţi-o de măruntaie şi de intestine. Scoateţi târtiţa […]
Pulpa de curcan la tava din: pulpa de curcan, oua, ceapa, piper, sare, mazare, ceapa de arpagic. Ingrediente: 1 pulpa de curcan de 1 kg 3oua fierte 1ceapa piper sare mazare din conserva 4-5 cepe de arpagic Mod de preparare: Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.