Piept de curcan umplut cu bacon din: piept de curcan, ceapa, bacon, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan de circa 1 kg 500 g carne tocată o ceapă roşie 250 g cuburi de bacon afumate 2 linguri ulei sare piper Pentru garnitură: 3-4 roşii 2 ardei 2 cepe 2 morcovi un căţel usturoi 2-3 […]
Reteta gusa de curcan umpluta din: gusa de curcan, verdeata, paine, rosie, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 guşă de curcan 1/2 piept de pasăre verdeaţă tocată ficatul şi pipota curcanului 1 felie de pâine 1 roşie decojită 1 ou crud 3-4 linguri cu ulei sare piper Mod de preparare: Scoateţi pielea de la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.