Curmale cu cocos

Printeaza

Curmale cu cocos din: nucă de cocos, curmale, scorţişoară, apa.

 

Ingrediente:

  • 1 nucă de cocos
  • 4-5 curmale fără sâmburi
  • 1 vârf de linguriţă scorţişoară
  • 1-1 1/2 litru de apă

 

Mod de preparare:

Alegi nuca de cocos ast­fel: o agiţi în dreptul ure­chii şi trebuie auzi zgo­mot de lichid.

Dacă nu se aude, e seacă. Spargi nuca, păstrezi apa din ea şi scoţi miezul.

Pui în blender miezul de nucă de cocos împreună cu apa de cocos, apă, aroma şi curmalele.

Mixezi până obţii laptele, după care strecori prin tifon, presând până rămâ­ne pulpa uscată.

 

 

Pofta buna

 

Fursecuri de caise si curmale

Crap cu sos de unt și capere

Crap cu sos de unt și capere – Fileurile de crap sunt prăjite până devin aurii și suculente, apoi sunt acoperite cu un sos bogat de unt și capere, care adaugă o notă sărată și acidă. Pătrunjelul proaspăt și sucul de lămâie completează acest preparat, oferindu-i prospețime și echilibru.   Ingrediente: File de crap (4 […]

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.