Curmale umplute

Printeaza

Curmale umplute din: curmale, branza, bacon.

Ingrediente:Curmale umplute

  • 10 curmale
  • 30 g brânză cu mucegai
  • 5 felii bacon crud-uscat

 

 

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C.

Curmalele se taie pe verticală, dar doar pe jumătate. Se desface curmala şi se scoate sâmburele; se înlocuieşte cu câte un bastonaş tăiat din brânză.

Se taie feliile de bacon în jumătate, transversal. Se aşază câte o curmala pe o jumătate de felie de bacon şi se rulează strâns, apoi se fixează cu o scobitoare. Se procedează la fel până sunt înfăşurate toate curmalele.

Se aşază într-o tăviţă tapetată cu hârtie de copt.

Se dă tava la cuptorul încins timp de 20 minute, până ce baconul se rumeneşte şi devine crocant. Curmalele umplute se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.