Curry de naut

Printeaza

Curry de naut din: naut, pulpe de pui, ceapa, usturoi, ulei, bulion, praf de curry, patrunjel.

Ingrediente:Curry de naut

  • 800 g năut din conservă
  • 4 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 4 căţei usturoi
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 linguri praf de curry
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

In ulei se rumeneşte carnea de pui şi apoi se scoate. Se pun la călit ceapa şi usturoiul, tocate, apoi se adaugă praful de curry.

Se pune năutul trecut sub un jet de apă rece, bulionul desfăcut cu apă şi carnea de pui. Se lasă la fiert 40 de minute. Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.