Curry de peste

Printeaza

Curry de peste din: cod, ulei, ceapa, ardei, lapte de cocos, apa, curry, sare, piper.

Ingrediente:Curry de peste

  • 4 bucăţi cod decongelat
  • 2 linguri ulei
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi
  • 200 ml lapte de cocos
  • 200 ml apă
  • o lingură praf de curry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se călesc ceapa şi ardeiul gras timp de 5 minute. Se adaugă praful de curry şi se lasă încă 2 minute.

Se adaugă laptele de cocos, apoi apa şi când sosul începe să fiarbă se pune peştele.

Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert 10 minute, întorcând peştele după 5 minute. De regulă, se aduce la masă alături de orez fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.