Supa Mulligatawny – Supa indiana din: linte, supa de pui, ceapa, rosii, morcov, telina, piept, pudra de curry, lapte de cocos, pui fiert, orez, mere, patrunjel. Un mix de supa de linte cu supa de pui, cu arome traditionale indiene, o supa misterioasa care va incanta papilele gustative timp de preparare 40 minute, timp de […]
Curry cu fasole verde si peste
PrinteazaCurry cu fasole verde si peste din: orez basmati, pasta de curry, ceapa, lapte de cocos, supa de pui, fasole verde, cod si ceapa verde.
Ingrediente:
- 250 g orez basmati
- 3 linguri cu varf de pasta de curry
- 1 ceapa, taiata in felii subtiri
- 400 g lapte de cocos
- 1 cub condimente supa de pui
- 140 g fasole verde, decongelata
- 400 g de cod (sau alt peste cu carne alba)
- 1/2 legatra de ceapa verde, feliata
Mod de preparare:
Fierbe orezul urmand instruciunile de pe ambalaj. Intre timp incalzeste pasta de curry, cu un strop de apa, intr-o craticioara cu capac.
Adauga ceapa si soteaz-o, pana se inmoaie usor. Toarna laptele de cocos si sfarama deasupra cubul pe supa.
Fierbe totul pentru a face un sos omogen si adauga putina apa daca este prea gros. Adauga fasolea, apoi asaza pestele deasupra.
Acopera cratita cu un capac si lasa totul sa firba timp de 10-12 minute, pana cand se patrunde pestele.
Scurge orezul, presara ceapa verde si serveste cu otez.
Curry cu fasole verde si peste
Pofta buna!
Supa Mulligatawny – Supa indiana