Piftie de Urechi de Porc: un preparat tradițional în multe culturi, apreciat pentru textura sa unică și gustul intens. Această rețetă este perfectă pentru zilele de iarnă, servită ca aperitiv sau ca fel principal rustic. Ingrediente Urechi de porc: 4-5 bucăți, curățate bine. Picioare de porc: 2 bucăți, pentru gelatină naturală. Ceapă: 1 mare, întreagă, […]
Curry cu miel
PrinteazaCurry cu miel: carne de miel, ceapa, curry, zahar, lamaie, marar, nucsoara, smantana, oua, sare.
Ingrediente:
- 450 g carne de miel
- 2 cepe
- 1 lingurita curry pudra
- 1 lingurita zahar
- 1/2 lingurita zeama de lamaie
- 1/2 mar
- 1/2 lingurita nucşoară
- 175 ml smantana
- 2 ouă
- sare
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180ºC. Carnea de miel se prajeste in tigaie pana devine maronie, apoi se scoate si se asaza pe o tava.
caleste si ceapa in unt, apoi se adauga zaharul, praful de curry si sarea. Se stinge focul si se adauga merele rase si sucul de lamaie.
toarna amestecul peste friptura de pui, apoi se adauga ouale batute, smantana si nucsoara si se pune tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 45 de minute.
Curry cu miel
Pofta buna!
Friptură de pui la grătar cu mango și coriandru
Friptură de pui la grătar cu mango și coriandru – Rețetă delicioasă și sănătoasă. O alegere perfectă pentru o masă sănătoasă, echilibrată și plină de arome exotice. Combinarea dintre dulceața mango-ului, prospețimea coriandrului și notele citrice ale lime-ului creează un gust unic și savuros. Această rețetă este ușor de preparat, ideală pentru prânzuri rapide sau […]
Pofta buna!