Curry cu miel: carne de miel, ceapa, curry, zahar, lamaie, marar, nucsoara, smantana, oua, sare.
Ingrediente:
450 g carne de miel
2 cepe
1 lingurita curry pudra
1 lingurita zahar
1/2 lingurita zeama de lamaie
1/2 mar
1/2 lingurita nucşoară
175 ml smantana
2 ouă
sare
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180ºC. Carnea de miel se prajeste in tigaie pana devine maronie, apoi se scoate si se asaza pe o tava.
Se caleste si ceapa in unt, apoi se adauga zaharul, praful de curry si sarea. Se stinge focul si se adauga merele rase si sucul de lamaie.
Se toarna amestecul peste friptura de pui, apoi se adauga ouale batute, smantana si nucsoara si se pune tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 45 de minute.
Curry cu carne de miel din: ulei de floarea soarelui, ceapa, stafide, ghimbir, nuci, ardei iute, pasta de rosii, iaurt, carne de miel, concentrat de legume, orez basmati, sofran. Ingrediente: 3 linguri ulei de floarea soarelui 2 cepe mari, tocate marunt 50 g stafide 40 g ghimbir, taiat felii 30 g nuci caju si migdale […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.