Mâncare de Linte cu Sos de Curry din: linte verde, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de curry, turmeric, coriandru, chili, rosii, lapte de cocos, sare, piper. Pătrundeți în inima bucătăriei indiene cu această rețetă de mâncare de linte cu sos de curry, un fel de mâncare plin de savoare, condimente și arome îmbietoare. […]
Curry de pui cu orez
PrinteazaCurry de pui cu orez din: ulei, ceapa rosie, pasta verde de curry, lapte de cocos, sos de peste, coaja de lime, zeama de lime, boabe verzi de piper, fasole verde, piept de pui, frunze de busuioc, orez.
- 1 lingurita de ulei
- 1 ceapa rosie, taiata in jumatati
- 4 linguri pasta verde de curry
- 2 conserve x 400 g lapte de cocos light
- 2 linguri sos de peste
- coaja rasa si zeama de la 2 lime
- 1 lingura boabe verzi de piper in saramura, scurse si clatite
- 200 g fasole verde, capetele indepartate, iar pastaile taiate in jumatate
- 4 bucati piept de pui fara piele, taiate in fasii lungi
- 1 mana frunze de busuioc
- orez, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o cratiţă medie şi căleşte ceapa 2 minute. Adaugă pasta de curry şi lasă să treacă 1 minut înainte de a adăuga şi laptele de cocos, sosul de peşte, coaja rasă şi zeama de lime, şi boabele de piper.
Adu totul la punctul de fierbere, apoi adaugă fasolea verde şi puiul.
Găteşte-le 5 minute sau până când puiul este bine pătruns.
Chiar înainte de a servi, adaugă frunzele de busuioc. Serveşte cu orez basmati.
Curry de pui cu orez
Pofta buna!
Curry Indian Cremos – Lamb Korma: O Capodoperă Culinară Autentică
Curry Indian Cremos – Lamb Korma: O Capodoperă Culinară Autentică din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de garam masala, turmeric, coriandru, chili, iaurt, smantana, migdale, sare, piper. Redescoperiți magia bucătăriei indiene prin Lamb Korma, un curry indian cremos, bogat în arome și texturi. Acest fel de mâncare, profund înrădăcinat în […]
Pofta buna!