Curry de sparanghel cu carne

Printeaza

Curry de sparanghel cu carne din: carne tocata, ulei, susan, fulgi de cocos, oua, sare, chimen, boia, curry, sparanghel verde, ceapa verde, usturoi, unt, vin si supa.

 

Ingrediente:

  • 400 g carne tocata
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri susan
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2 oua
  • sare
  • chimen
  • boia
  • curry
  • 1 kg sparanghel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri vin
  • 500 ml supa

 

Mod de preparare:

Se framanta carnea cu susan, cocos, oua, sare, chimen, boia si curry. Se modeleaza bilute, cu mainile umede.

Se spala srapanghelul, se sterge, se decojeste treimea inferioara, se indeparteaza capetele si firele se taie bucati.

Ceapa verde se taie rondele. Se incinge untul intr-o cratita, se prajec inauntru cateii de usturoi si ceapa verde.

Se adauga sparanghelul, se caleste si se pudreaza apoi cu 1 lingura de curry. Se amesteca si se stinge cu vin si supa.

Se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mijlociu circa 10 minute. Se incinge uleiul si se prajesc de jur imprejur bilutele de carne tocata.

Se servesc alaturi de mancarea de sparanghel.

 

Curry de sparanghel cu carne

Curry_de_sparanghel_cu_carne

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Mâncare de Linte cu Sos de Curry

Mâncare de Linte cu Sos de Curry din: linte verde, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de curry, turmeric, coriandru, chili, rosii, lapte de cocos, sare, piper. Pătrundeți în inima bucătăriei indiene cu această rețetă de mâncare de linte cu sos de curry, un fel de mâncare plin de savoare, condimente și arome îmbietoare. […]

Midii în Sos de Cocos și Curry

Midii în Sos de Cocos și Curry din: midii, lapte de cocos, pasta de curry, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, suc de lamaie, coriandru, sare, piper, ulei de cocos. Explorarea bucătăriei mondiale este o aventură fascinantă care ne duce adesea pe căi neașteptate, iar midii în sos de cocos și curry reprezintă o astfel de călătorie […]

Curry Indian Cremos – Lamb Korma: O Capodoperă Culinară Autentică

Curry Indian Cremos – Lamb Korma: O Capodoperă Culinară Autentică din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de garam masala, turmeric, coriandru, chili, iaurt, smantana, migdale, sare, piper. Redescoperiți magia bucătăriei indiene prin Lamb Korma, un curry indian cremos, bogat în arome și texturi. Acest fel de mâncare, profund înrădăcinat în […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Bun rau curry asta de sparanghel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.