Tofu cu curry, wasabi si legume din: pasta miso, pasta wasabi, zahar, supa de legume, patrunjel, busuioc, tofu, ulei de floarea soarelui, mazare verde, ceapa verde, fasole verde si porumb. Ingrediente: 2 linguri pasta miso (optional) 1 lingurita praf sau pasta wasabi 1 lingurita cu varf de zahar 200 ml supa limpede de legume patrunjel […]
Curry cu tofu
PrinteazaCurry cu tofu din: tofu, usturoi, ulei, cartofi, rosii, ceapa, mazare, ardei, broccoli, ciuperci, curry, sare, piper.
- 250 g brânză tofu
- 2 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 500 g cartofi
- 400 g roşii în bulion
- o ceapă
- 100 ml supă de legume
- 150 g mazăre congelată
- un ardei
- 150 g broccoli
- 4-5 ciuperci proaspete
- o lingură praf de curry
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins se călesc ceapa şi usturoiul şi se adaugă ciupercile feliate.
După ce se evaporă apa pe care o lasă ciupercile, se pun praful de curry, cartofii şi ardeiul tăiate mărunt şi se lasă 2 minute.
Se adaugă roşiile în bulion, supa de legume, se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se micşorează focul şi se lasă la fiert 15 minute.
Se pun mazărea şi broccoli şi se mai fierb 10 minute, se adaugă tofu, sare şi piper şi se mai lasă 3 minute.
Curry cu tofu
Pofta buna!
poate iti place si:
Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta
Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta. Mapo Tofu este un renumit preparat din bucătăria Sichuan, China, cunoscut pentru gustul său intens și picant. Istoria acestui fel de mâncare este fascinantă și se întinde pe mai multe decenii. Originile Mapo Tofu sunt adesea atribuite unei femei din Chengdu, capitala […
Pofta buna!