Cuscus cu ardei iute, dovlecei si untisor
PrinteazaCuşcuş cu ardei iute, dovlecei şi untişor
Ingrediente:
- 400 g cuşcuş
- 1 ardei iute mic
- 2 dovlecei mici
- 2 linguri ui
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Cuscus cu ardei iute, dovlecei si untisor: Intr-un bol pune cuşcuşul şi toarnă apă fierbinte conform indicaţiilor înscrise pe ambalaj,
Incinge uleiul şi soteaza ardeiul iute, tocat mărunt şi adaugă dovleceii tăiaţi cuburi mici.
Sotează timp de 5 minute, până când se înmoaie. Amestecă apoi cu cuşcuşul înmuiat şi adaugă untişorul. Serveşte peştele cu garnitură de cuşcuş.
Se foloseste in special ca garnitura pentru preparatele din peste.
Daca preferi ca garnitură cartofii în loc de cuşcuş, alege cartofi noi mici şi serveşte-i fierţi, întregi şi stropiţi cu vinegretă.
Pofta buna!