Cuscus cu ardei iute, dovlecei si untisor

Printeaza

Cuşcuş cu ardei iute, dovlecei şi untişor

Ingrediente:

  • 400 g cuşcuş
  • 1 ardei iute mic
  • 2 dovlecei mici
  • 2 linguri ui
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cuscus cu ardei iute, dovlecei si untisor: Intr-un bol pune cuşcuşul şi toarnă apă fierbinte conform indi­caţiilor înscrise pe ambalaj,

Incinge uleiul şi soteaza ardeiul iute, tocat mărunt şi adaugă dovleceii tăiaţi cuburi mici.

Sotează timp de 5 mi­nute, până când se înmoaie. Amestecă apoi cu cuşcuşul înmu­iat şi adaugă untişorul. Serveşte peştele cu garnitură de cuşcuş.

Se foloseste in special ca garnitura pentru preparatele din peste.

Daca preferi ca garnitură cartofii în loc de cuşcuş, alege cartofi noi mici şi serveşte-i fierţi, întregi şi stropiţi cu vinegretă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.