Cuşcuş cald cu harissa şi dovleac prăjit

Printeaza

Se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se  amestecă 1 dovleac pentru plăcintă tăiat cubuleţe şi 2 cepe roşii tăiate felii  groase cu 2 linguri de harissa, sare şi piper. Se dau ia cuptor 30 de minute  până se înmoaie şi prind o culoare  maronie. Intre timp, se fierb 200g de  cuşcuş mare conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se toarnă  direct în tavă, peste legumele coapte,  pentru a absorbi toate sucurile. Se adaugă coriandru tocat şi un strop de suc de lămâie.

Cuşcuş cald cu harissa şi dovleac prăjit

Cuscus cald cu harissa si dovleac prajit

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.