Cuscus cu ciuperci

Printeaza

O reteta de cuscus cu ciuperci, ulei, sare, piper si patrunjel verde.

Ingrediente:Cuscus cu ciuperci

  • 250 g cuşcuş
  • 300 g ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli, le tai felii şi le căleşti în ulei. Adaugi cuşcuşul şi laşi să se călească până îşi schimbă culoarea. Torni apă puţin câte puţin şi laşi pe foc până fierbe cuşcuşul.

Când este gata presari pătrunjelul verde şi potriveşti de sare şi piper. Pregăteşti acest fel de mân­care pentru prânz sau cină şi o aduci cu o murătură alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.