Cuscus cu legume si busuioc
PrinteazaCuscus cu legume si busuioc din: ardei, cuscus, fasole, rosii, ciuperci, ulei, busuioc, sare, piper.
- 3 ardei graşi de culori diferite
- 200 g fasole păstăi
- 6-8 roşii mici
- 2 ciuperci mari
- o lingură ulei
- 150 g cuşcuş
- puţin busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeii spălaţi se pun la copt şi apoi se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Fasolea se gustă şi se fierbe dacă este cazul, apoi se scurge bine.
Ardeii curăţaţi se pun la călit în ulei, alături de ciupercile taiate felii. Se adaugă şi fasolea. Se fierbe apa pentru cuşcuş şi acesta se prepară conform indicaţiilor de pe cutie.
Ardeii, ciupercile şi fasolea se presară cu sare, piper şi se pun alături de cuşcuş. Se pun roşiile tăiate, se adaugă busuiocul şi se serveşte.
Cuscus cu legume si busuioc
Pofta buna!