Cuscus cu masline si telemea

Printeaza

Cuscus cu masline si telemea din: cuscus, rosii, telemea, masline, seminte de brad.

Ingrediente:Cuscus cu masline si telemea 

  • 200 g cuşcuş
  • 5 roşii uscate
  • 200 g telemea
  • 100 g măsline verzi
  • seminţe de brad

 

Mod de preparare:

Peste cuşcuş se toarnă apă clocotită, se acoperă şi se lasă să stea 10 minute. Se scurg roşiile de uleiul în care au stat conservate.

Se taie brânza cuburi. Se amestecă cuşcuşul cu furculiţa, se adaugă brânza, seminţele de brad, roşiile uscate şi măslinele.

 

Pofta buna


Poate iti place si:

Cuscus cu sos caramel

Pasare cu cuscus

Pasare cu cuscus din: piept de gaina, unt, ulei, cuscus. Ingrediente: 100 g piept de găină fiert rasol 5 g unt 10 ml ulei 50 g cuşcuş   Mod de preparare: Se rumeneşte cuşcuşul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana are o culoare galben-inchis. Se stinge cu apă caldă şi se lasă să fiarbă încet, pană […]

Salata cuscus de conopida

Salata cuscus de conopida

Salata cuscus de conopida din: conopida, suc de lamaie, ulei, sare, patrunjel, menta, coriandru, chimen, masline. Ingrediente: două ceşti de conopidă două linguri de suc de lămâie o lingură de untdelemn de măsline o jumătate de linguriţă de sare o lingură de pătrunjel-proaspăt sau o linguriţă de pătrunjel uscat o lingură de mentă proaspătă sau […]

Budinca cu nuca de cocos rasa

Garnitura de gris sau cuscus

Garnitura de gris sau cuscus din: gris, ulei, sare. Ingrediente: 75 g griş 5 g ulei sare     Mod de preparare: Se căleşte grişul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana devine galben-închis. In timpul călirii se amestecă mereu, pentru a se colora uniform. Se stinge cu apă, se sărează şi se lasă să fiarbă […]

Supa cu cus-cus

Supa de cuscus rumenit

Supa de cuscus rumenit din: cuscus, ulei, verdeata, supa de zarzavat. Ingrediente: 1 lingura cuscus 300 ml supă de zarzavat 10 g ulei verdeata     Mod de preparare: Se rumeneşte cuşcuşul pe marginea maşinii intr-un vas smălţuit, amestecand mereu pentru ca sa se coloreze uniform. Se stinge cu supa de zarzavat preparată ca şi pentru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.