Pasare cu cuscus din: piept de gaina, unt, ulei, cuscus. Ingrediente: 100 g piept de găină fiert rasol 5 g unt 10 ml ulei 50 g cuşcuş Mod de preparare: Se rumeneşte cuşcuşul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana are o culoare galben-inchis. Se stinge cu apă caldă şi se lasă să fiarbă încet, pană […]
Cuscus cu masline si telemea
PrinteazaCuscus cu masline si telemea din: cuscus, rosii, telemea, masline, seminte de brad.
- 200 g cuşcuş
- 5 roşii uscate
- 200 g telemea
- 100 g măsline verzi
- seminţe de brad
Mod de preparare:
Peste cuşcuş se toarnă apă clocotită, se acoperă şi se lasă să stea 10 minute. Se scurg roşiile de uleiul în care au stat conservate.
Se taie brânza cuburi. Se amestecă cuşcuşul cu furculiţa, se adaugă brânza, seminţele de brad, roşiile uscate şi măslinele.
Pofta buna
Poate iti place si:
Salata cuscus de conopida
Salata cuscus de conopida din: conopida, suc de lamaie, ulei, sare, patrunjel, menta, coriandru, chimen, masline. Ingrediente: două ceşti de conopidă două linguri de suc de lămâie o lingură de untdelemn de măsline o jumătate de linguriţă de sare o lingură de pătrunjel-proaspăt sau o linguriţă de pătrunjel uscat o lingură de mentă proaspătă sau […]
Garnitura de gris sau cuscus
Garnitura de gris sau cuscus din: gris, ulei, sare. Ingrediente: 75 g griş 5 g ulei sare Mod de preparare: Se căleşte grişul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana devine galben-închis. In timpul călirii se amestecă mereu, pentru a se colora uniform. Se stinge cu apă, se sărează şi se lasă să fiarbă […]
Supa de cuscus rumenit
Supa de cuscus rumenit din: cuscus, ulei, verdeata, supa de zarzavat. Ingrediente: 1 lingura cuscus 300 ml supă de zarzavat 10 g ulei verdeata Mod de preparare: Se rumeneşte cuşcuşul pe marginea maşinii intr-un vas smălţuit, amestecand mereu pentru ca sa se coloreze uniform. Se stinge cu supa de zarzavat preparată ca şi pentru […]
Pofta buna!