Cuscus cu pesto si muschi de porc
PrinteazaCuscus cu pesto si muschi de porc din: muschi de porc, cuscus, supă de vită, pui sau legume, ulei, pesto, apa, sare, piper, cimbru.
- 500 g muşchi file porc
- 250 g cuşcuş
- 250 ml supă de vită, pui sau legume
- 2-3 linguri ulei
- o lingură sos pesto
- 200 ml apă
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Muşchiul se spală şi se condimentează cu sare, piper şi cimbru. Se pune apoi într-un vas cu 2 linguri de ulei şi 200 ml apă, se acoperă cu folie alimentara si se dă la cuptor 30 de minute.
Pentru a se rumeni frumos, se îndepărtează folia si se mai tine 10 minute la cuptor. Cuscusul se acoperă cu supă fferbinte şi se lasă 5-10 minute.
Se adaugă o lingură de ulei si sosul pesto. Se potriveşte de sare si piper, se amestecă si se lasă 5 minute. Se serveşte lângă friptură.
Cuscus cu pesto si muschi de porc
Pofta buna!