Cuscus cu rodie, strugure si pepene

Printeaza

Cuscus cu rodie, strugure si pepene din: cuscus parefiert, ulei de masline, usturoi, pepene galben, rodie, boabe de strugure, suc proaspăt de portocale, sare, piper, zeama de lamaie.

Ingrediente:Cuscus_cu_rodie_strugure_si_pepene

  • 2 cani cuscus parefiert
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 200 g miez de pepene galben
  • 1 rodie
  • 15-20 boabe de strugure
  • 250 ml suc proaspăt de portocale
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie

Mod de preparare:

Fierbi cuscusul conform indicapilor de pe ambalaj si il lsa la racit.

Amesteci intr-un bol cuscusul cu semintele de rodie, cu usturoiul sotat in uleiul de masline si sucul de portocala, amestecand pana lichidul este complet absorbit.

Condimentezi cu sare si piper. Asezi cuscusnl intr-un vas cn gaura, udat cu apa sau cu ulei, apesi putin, dupa care il rastorni pe un platou.

Decorezi in mijloc cu struguri, pe margine cu pepene galben, il stropesti cu zeama de lamaie si il servesti la temperatura camerei.

Cuscus cu rodie, strugure si pepene

Cuscus_cu_rodie_strugure_si_pepene

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.