Homar cu Sos de Rodie și Cuscus din: homari, cuscus, suc de rodie, seminte de rodie, miere, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, frunze de menta. Această rețetă combină dulceața și aciditatea rodiilor cu bogăția homarului, servită peste un pat de couscous aromat. Este o alegere excelentă pentru o cină festivă sau un prânz […]
Cuscus dulce cu fructe uscate
PrinteazaCuscus dulce cu fructe uscate: Am plecat de la reteta asta. In loc de stafide şi prune se pot folosi alte fructe uscate, de exemplu pere sau piersici. In loc de coajă de portocală, se ia coaja rasă de la un grepfrut mic sau de la o lămâie.
Prunele sunt o sursă importantă de fibre, vitamine, minerale şi fitochimice. De asemenea, sunt recunoscute pentru efectul lor laxativ.
Cuscus dulce cu fructe uscate
Pofta buna!
Cuscus cu Stafide: O Delicatețe Exotică
Cuscus cu Stafide: O Delicatețe Exotică din: cuscus, apa, stafide, ulei de masline extravirgin, miere, coaja de lamaie, sare, piper, frunze de menta. Cuscusul cu stafide este o rețetă simplă și delicioasă care combină textura pufoasă a cuscusului cu dulceața naturală a stafidelor și prospețimea aromei de lămâie. Această rețetă este inspirată din bucătăria mediteraneană […]
Cuscus sau couscous – Proprietati, beneficii si retete cu cuscus
Cuscus sau couscous – Proprietati, beneficii si retete cu cuscus. Couscous (sau cuscus) este un aliment tradițional din regiunile nord-africane, în special din Maroc, Algeria și Tunisia, și este acum popular în întreaga lume ca o alternativă sănătoasă la orez, paste și alte tipuri de carbohidrați. Este făcut din grâu dur măcinat sau secară și […]