Supă de Gâscă cu Legume din: gasca, cartofi, morcovi, radacina de telina, ceapa, usturoi, apa, frunza de dafin, sare, piper, patrunjel. În căutarea unei rețete care să vă încânte simțurile și să aducă confortul tradițional în bucătăria dumneavoastră? Supa de gâscă cu legume este răspunsul perfect. Această rețetă, bogată în arome și texturi, combină carnea […]
Cuscus cu legume si carne de ied
PrinteazaCuscus cu legume si carne de ied: cuscus, ardei galben, ceapa rosie, mazare, sare, piper, carne de ied, usturoi, ulei de masline, maghiran, cimbru, marar, telina frunze, castravete, iaurt, lamaie.
Ingrediente:
- 250 g cuşcuş
- 1 ardei roşu galben
- 1 ceapă roşie
- 200 g mazăre fiartă
- sare
- piper
- 800 g carne de ied
- usturoi
- 4 linguri ulei de măsline
- măghiran
- mărar
- cimbru
- ţelină frunze
Ingrediente salată:
- 1 castravete
- 5 linguri iaurt
- zeama de la jumătate de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi cuşcuşul în 500 ml apă, apoi îl amesteci cu 1 ardei mazărea, ardeiul tocat cubuleţe, ceapa tăiată felii şi condimentezi cu sare şi piper.
Carnea de ied o fierbi cu condimente şi o prăjeşti în ulei de măsline cu usturoi.
Dai castravetele pe râzătoare, îl sărezi puţin, îl storci de zeamă şi amesteci cu 5 linguri iaurt, zeama de la o jumătate de lămâie, sare şi piper. Ornezi totul cu cimbru si mărar.
Cuscus cu legume si carne de ied
Poftă bună!
Terci de Ovăz Clasic cu Toppinguri Delicioase: O Dimineață Plină de Energie
O Dimineață Plină de Energie din: fulgi de ovaz, lapte, apa, miere, fructe. Terciul de ovăz clasic este o opțiune de mic dejun sănătoasă și hrănitoare, care poate fi personalizată cu diverse toppinguri pentru a vă satisface preferințele. Această rețetă simplă implică gătirea fulgilor de ovăz în lapte […]