Cuscus cu legume si patrunjel
PrinteazaCuscus cu legume si patrunjel din: cuscus, rosii, castravete, patrunjel, lamai, ardei rosu, ardei galben, ulei de masline.
- 250gr cuscus
- 2 rosii
- 1 castravete
- 1 legatura patrunjel proaspat
- 2 lamai
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei galben
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Cuscusul se pune intr-un castron mare, se toarna apa clocotita, , se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa se umfle timp de 10 minute.
Dupa 10 minute amestecati cu o lingura. Se curata de seminte rosiile si castravetele, apoi se taie cubulete mici.
Se amesteca legumele cu cususul, se adauga lamaie, uleiul, patrunjel tocat, se amesteca si se da la rece.
Se serveste dupa 1 ora.
Cuscus cu legume si patrunjel
Pofta buna!