Cuscus cu legume si sos de soia

Printeaza

Cuscus cu legume si sos de soiaCuscus cu legume si sos de soia din: varza, cuscus, morcov, usturoi, sos de soia, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 300 g varză
  • 1 morcov
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 180 g cuşcuş
  • 200 ml apă fierbinte
  • 1 lingură sos de soia
  • frunze de pătrunjel verde
  • sare
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se adaugă sare în apa fierbinte şi se toarnă peste cuşcuş. Se acoperă cu folie de bucătărie şi se lasă 5 minute.

Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă usturoiul pisat, apoi varza tăiată şi morcovul dat pe râzătoare şi se înăbuşe împreună.

Se adaugă sosul de soia, frunzele de pătrunjel mărunţite şi cuşcuşul şi se amestecă. Se asezonează cu sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.