Cuscus cu piept de pui si dovlecei

Printeaza

Cuscus cu piept de pui si dovlecei din: cuscus, supa de pui, ulei de masline, dovlecei, lamaie, piept de pui.

Ingrediente:Cuscus_cu_piept_de_pui_si_dovlecei

  • 200 grame de cuscus
  • 400 ml supa limpede de pui
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 4 dovlecei mici, dati pe razatoare
  • 2 lamai (una taiata in jumatate, una taiata felii)
  • 1 piept de pui dezosat si fara piele

 

Mod de preparare:

Puneti cuscusul intr-un bol mare si turnati peste supa limpede de pui, in prealabil data in fiert.

Acoperiti vasul cu un capac si lasati cuscusul sa se umfle timp de 10 minute (lichidul trebuie sa se absoarba complet).

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si sotati dovlecelul pana se inmoaie si devine crocant pe margini. Amestecati-l apoi cu cuscusul, apoi stoarceti sucul de la o lamaie.

Preparati carnea de pui pe gratar (fara grasime). Serviti gratarul de pui impreuna cu garnitura de cucus si cu feliile de lamaie frumos aranjate pe marginea farfuriei.

Cuscus cu piept de pui si dovlecei

Cuscus_cu_piept_de_pui_si_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.