Cuscus cu dovleac din: dovleac, cuscus, rosii, ardei, ceapa, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 1 dovleac 200 g cuşcuş 2-3 roşii 1 ardei 1 ceapă ulei de măsline verdeaţă sare piper Mod de preparare: Taie dovleacul în jumătăţi, scoate seminţele, stropeşte-l cu ulei de măsline şi dă-l la cuptor 30 de minute. Toarnă apă fierbinte […]
Cuscus cu tocanita de porc
PrinteazaO reteta delicioasa de cuscus cu tocanita de porc din: praz, ardei gras, ceapa, ulei sa masline, sare, piper, zahar, cuscus, muschi de porc si parmezan.
- 1 fir praz
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras portocaliu
- 1 ceapa
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- zahar
- 300 g cuscus (instant)
- 5-6 felii de muschi de porc (500 g)
- 2 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Se taie firul de praz în două pe lung şi se taie fâşii. Se curăţă ardeii graşi şi se taie cuburi.
Ceapa se toacă şi se căleşte în 2 linguri ulei încins.
Se adaugă legumele şi 3 linguri apă; se acoperă cu un capac şi se înăbuşă 10 min.; se condimentează cu sare, piper şi 1 praf zahăr.
Se opăreşte cuşcuşul cu apă cu sare, clocotită, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se înmoaie 5 min.
Carnea se taie cuburi; se prăjesc în 2 linguri de ulei încins şi se amestecă împreună cu legumele; se lasă să se pătrundă cca 2 min.
Se fărâmiţează cuşcuşul cu furculiţa şi se serveşte alături de amestecul de carne şi legume.
Se presară parmezan.
Cuscus cu tocanita de porc
Pofta buna!
Poate iti place si:
Cuscus cu dovleac
Tocanita de dovleac cu cuscus
Tocanita de dovleac cu cuscus din: unt, ulei, dovleac, pastarnac, ardei, ceapa, dovlecel, conopida, naut, rosii, sare, piper, cuscus. Ingrediente: 15 g unt 2 linguri cu ulei 1 dovleac, decojit, curăţaţde seminţe şi tăiat cubuleţe 1 păstârnac mediu, decojit şi tăiat cubuleţe 1 ardei roşu, curăţat de seminţe şi tăiat mărunt 1 ceapă, decojită şi […]
Pofta buna!