Degetare pentru supa

Printeaza

Degetare pentru supa din: oua, faina, ulei.

Degetare pentru supa

Ingrediente:

  • ou
  • 100 g făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se prepară un aluat mai moale ca de obicei dintr-un ou cu 100 g făină. Se întinde în foaie subţire şi se împătureşte în două.

Se taie cu degetarul sau cu o formă mică pentru gogoşi, se prăjesc în ulei, întorcându-se cu lopăţica.

La tăiat, marginile foilor se lipesc, şi în timp ce se prăjeşte, aluatul formează băşici, globuleţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.