Sarmale Tradiționale cu Carne de Gâscă din: carne de gasca, orez, ceapa, ulei, varza murata, bulion de rosii, sare, piper, marar, cimbru, frunze de dafin. Descoperă savoarea autentică a tradiției românești cu această rețetă unică de sarmale cu carne de gâscă. O combinație perfectă de arome și texturi, aceste sarmale sunt o alegere ideală pentru […]
Degetele de pui
PrinteazaDegetele de pui din: piept de pui, ou, miere, mustar, fulgi de porumb, sare, ulei, piper.
Ingrediente:
- 400 g piept de pui dezosat şi fără pieliţe
- 1 ou bătut
- 1 lingură miere
- 1 linguriţă muştar
- 2 căni fulgi de porumb, fărâmiţat
- piper
- sare
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui în fâşii. Intr-o farfurie adâncă, amesteci oul, mierea şi muştarul. Intr-un alt vas, combini fulgii de porumb cu puţină sare şi puţin piper.
Treci bucăţile de came prin amestecul de ou şi apoi prin cel de porumb. Incingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti câteva minute până se pătrunde camea.
Scoţi pe un şervet absorbant pentru a elimina surplusul de grăsime. Serveşti cu sos.
Degetele de pui
Pofta buna!
Mure: Beneficii, Soiuri, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase – Ghid Complet
Mure: Beneficii, Soiuri, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase – Ghid Complet. Murele sunt fructe de pădure originare din emisfera nordică, foarte populare datorită gustului lor dulce-acrișor și a beneficiilor pentru sănătate. Ele cresc pe tufe de mure (Rubus fruticosus), care sunt perene și fac parte din familia Rosaceae, aceeași familie cu trandafirii, căpșunile și zmeura. […]